Mengenai Kami

Siapa kami?

Idealmart.com.my adalah satu platform mudah untuk mendapatkan produk-produk muslim bumiputera dan produk-produk sunnah dari Timur Tengah. Diasaskan oleh Ideal Life Solution Sdn. Bhd. Bermula dengan sebuah kedai pada 2014 kini, para pelanggan boleh mendapatkan produk jualan kami di kedai-kedai atau secara atas talian di ideealmart.com.my. 

ideealMART komited dalam memastikan produk-produk di pasaran kami adalah 98% produk Muslim. Kami memilih hanya produk yang sumber pembuatanya, pengilang dan pengedar adalah 98% Muslim. Hal ini bagi memastikan supaya para pelanggan tidak perlu ragu-ragu dengan status Halalan Toyyiban produk di pasaran kami.

Terdapat pelbagai khidmat lain yang kami sediakan di pasaran tempatan seperti pembungkusan Sumbangan Barangan Runcit Halal, Pembungkusan Hamper Barangan Runcit Halal atu Sunnah dan juga Khidmat Nasihat Cara Pemakanan Sunnah Organik


Apa yang kami jual?
Kami menawarkan kualiti terbaik untuk produk Muslim dan produk Timur Tengah di pasaran dalam talian dengan pilihan pelbagai jenama Halal terkenal. Kami menyediakan pebagai kategori produk Muslim termasuk barangan runcit, penjagaan diri, produk sejuk beku, ayam organik dan pelbagai lagi.

Kenapa memilih kami?
Kawalan Kualiti
Produk di pasaran ideealMART adalah dengan kualiti premium yang dipilih hanya daripada 98% produk Muslim. Setiap produk akan disaring mengikut polisi yang ditetapkan.

Perkhidmatan Pelanggan yang Mesra
ideealMART amat meghargai setiap pelanggan yang berurusan dengan kami. Kami komited dalam memastikan pelanggan kami mendapat layanan terbaik sepanjang berurusan dengan kami. Segala komentar yang diutarakan kepada kami akan kami ambil cakna dan cuba sedaya upaya untuk memperbaiki mutu perkhidmatan kami. 


Bagaimana untuk menghubungi kami?
Sekiranya anda mempunyai keraguan / cadangan / komen tentang kami, produk kami atau laman web kami, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami! Kami boleh dihubungi melalui ideealmart.online@gmail.com atau hubungi kami di +6011-58934563. Kami akan kembali kepada anda dalam masa 24 jam.