Amoora Superfood, Rahsia Kesihatan.

Amoora Superfood adalah gabungan makanan- makanan sunnah yang terdapat dalam al-Quran. Apabila disebut tentang "Quranic Food" sudah semestinya makanan tersebut diyakini memberi kesan significant kepada jasad dan roh manusia. Bukan sahaja dari segi lahiriah (fizikal) bahkan juga kepada rohani.

Sifat maha Pemurah dan Maha Penyayang Allah s.w.t menganugerahkan pelbagai nikmat kepada hambanya. Antara nikmat paling besar ialah nikmat kesihatan yang membolehkan manusia menjalani kehidupan harian dengan lancar. Lebih penting lagi dapat digunakan untuk beribadat. Tujuan utama kehidupan muslim.

Maha Suci dan Maha Agong Allah s.w.t, diberi pulak kepada manusia panduan makanan-makanan yang dapat menjaga dan meningkatkan kesihatan tubuh kita. Sama ada disebut dalam al-Quran atau amalan pemakanan rasul, sunnah Rasulullah.

Bagi memanfaatkan khasiat quranic superfood ini, Amoora bentukkannya dalam bentuk yang mudah dimakan dan didapati. Hal ini dapat menyelesaikan masalah besar pengamal makanan quranic superfood. Yang mana, kita tidak perlu lagi ambil masa yang lama dan melaburkan banyak wang untuk mendapatkan semua sekali quranic food ini. 

Terdapat 15 jenis Quranic Food di dalam setiap bebola Amoora. Kita boleh terus dapatakan semua manfaat quranic superfood ini dalan setiap kunyahan. Jimat dan berkesan. Istimewanya Amoora ini, keran ianya diadun segar tanpa masak. Menjadikannya makanan yang kaya dengan enzim-enzim hidup yang dapat membantu memenuhi keperluan nutrisi harian seterusnya menyediakan tubuh badan bagi menghadapi keterukan aktiviti harian.

Terdapat 7 jenis Amoora berbeza.

1. Amoora Superfood Original. Sesuai diamalkan oleh semua golongan lelaki dan wanita. Bayi yang seawal usia 6 bulan yang sudah mula makan makanan pepejal juga boleh diberi Amoora ini. Sebotol Amoora boleh diamalkan oleh seisi keluarga.

2. Amoora Limited Edition. Ramuan Quranic Food Gred Premium. Diperkaya lagi dengan Saffron, Madu Sidr, Madu Buah Longan, Kurma Ruthob, Sukari dan Ajwa. Sangat sesuai untuk mereka yang memerlukan tenaga tambahan berganda seperti ibu mengandung, orang yang bekerja berat ataupun atlet. Juga sesuai untuk warga emas dan mereka yang berpenyakit.

3. Amoora Bidadari. Pilihan ramai wanita di luar sana. Ramuan khusus untuk dalaman wanita. Gabungan 17 jenis makanan sunnah dan 5 jenis herba untuk wanita. Manjakani, Kacip Fatimah, Genggam Fatimah, Sireh dan Nanas Batu. Membaiki masalah haid tidak teratur, haid berpanjangan, letih lesu dan bertindak membekalkan tenaga wanita.

4. Amoora Gold Edition. Sesuai diamalkan oleh semua lelaki dan wanita. Mengandungi campuran minyak sacha ichi. Baik untuk tulang, jantung, otak dan mata.

5. Amoora Bijirin. Ramuan tambahan bijirin organik khusus untuk yang sedang berdiet secara sihat. Tambahan bijirin-bijirin berkhasiat lain di dalamnya mampu menggantikan khasiat makanan yang tidak diambil oleh individu yang sedang menurunkan berat badan.

6. Amoora Original Premium. Khas untuk tingkatkan kesihatan badan. Sebagai pembantu untuk jaga sistem badan daripada keterukan pengambilan makanan yang tidak terkawal. Makanan berminyak, berlemak dan berkolestrol tinggi. Sesuai diamalkan seisi keluarga. Jug abertindak sebagai "milkbooster".

7. Amoora Kiddo Dates.  Fokusnya untuk minda pelajar dan anak-anak seusia makan makanan pepejal. Mengandungi campuran kurma, delima, madu, minyak zaitun, serbuk koko dan serbuk kakao organik. Gabungan kedua serbuk ini sangat membantu merembeskan serotonin. Hormon yang memberi rasa gembira dan positif kepada kanak-kanak. 

Ramai pengamal yang menyokong Amoora Superfood ini kerana kesan pengambilannya dapat dirasai ketara oleh mereka. Hanya melabur dalam jumlah yang sedikit sahaja sudah mampu memberi kesan kesihatan yang memberangsangkan. Selamat mencuba.